Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

«Маніфест» – це ода українцям, які можуть стати однією з провідних націй світу

Опубліковано:
8 Вересня, 2024 о 10:07

Рік тому я презентував свою четверту книгу: «Маніфест Українців». У цій книзі я виклав власне бачення будівництва української України, погляд на національну ідею, розповів про військово-цивільну модель існування української держави, про план Перемог і миру.

«Маніфест» – це ода українцям, які можуть стати однією з провідних націй світу. Маємо всі підстави увійти до «золотого мільярда» людства. Як досягти омріяного? Одна з головних умов: наявність української влади в Україні.



Головна думка “Доктрини українців”: Перемогу може здобути лише добре озброєна українська політична нація, а довготерміновий мир можливий лише в тіні наших ракет та під захистом українського війська. Українська політична нація, Збройні сили України, ціннісне бойове братерство – це три вершини нашого ключа до волі й заможності.

Маніфест – доктрина писалася не в тиші кабінету, а під час війни. Це вплинуло, безперечно, на стиль видання.

Переконався, що українське суспільство завжди прагне гідної заможності та справедливості. Для цього потрібно мати фундамент – призначати на посади людей з чеснотами й компетенціями, державотворчі зусилля яких сприятимуть виходу нашого війська на міжнародно визнану лінію державного кордону. Мова насамперед про необхідність запровадження Уряду воєнного часу і перезаснування державних інституцій на ціннісних засадах. Український народ прагне нової моделі для поєднання інтересів із міжнародними партнерами та гравцями.

Дякую всім, хто поділяє мої погляди на формування єдиної української нації, механізмів боротьби з трьома головними викликами – війною, корупцією та бідністю та шляхів побудови успішної, заможної Української України.

Павло Жебрівський

Електронний варіант книги за посиланням: https://zhebrivskyi.com/pdf/PAVLO%20ZHEBRIVSKY_%2018.01.pdf 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга, #маніфест, #павло жебрівський
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: