Маленькі вуличні музиканти підкорили тернополян (Відео)

Опубліковано:
10 Червня, 2016 о 21:53

“Yesterday”, “Червона рута”, “Києве мій” – далеко не весь репертуар маленьких вуличних музикантів, котрих можна було почути вчора на вулиці Сагайдачного біля Арт-галереї.

 



Юліана, Ярослав та Марта Пилипів – рідні братик на сестрички. Уже кілька днів просто неба грають для тернополян на трубі, тенорі та барабані.

 


 

Найстаршого, 9-річного Вдалислава можна було побачити раніше біля тристороннього годинника у сквері Шевченка. Тоді він, наполегливо збираючи гроші на телефон, збирав і здивовану публіку навколо себе. 

 

Такий маленький, а вже заробляє – хвалили перехожі, кидаючи кілька гривень.

 

Замість омріяного телефону вирішив купити планшет, зізнається. Його купив, каже по-секрету, за 3 000 гривень. 

 

“А тепер хочемо назбирати Марті на  барабан, щоб вона собі гарний купила, а то в неї старенький дуже він, ” – кажуть дбайливі братик та сестричка. 

 

Задля спільної благородної мети і грають то біля того ж годинника, то тут, під стінами Арт-галереї. Зізнаються, вартість хорошого інструменту сягає 7-8 тисяч гривень. 

 

Усі троє – вихованці першої музичної школи. 8-річна Юліана освоює тенор, Влад грає на трубі, а наймолодша – 6 рочків – Марта вчиться грати на барабані.

 

Тернополяни немов відчувають, зароблені мистецтвом гроші дітлахи на безглузді іграшки та  морозиво не витратять, у них благородна мета. Відтак і їхня валізка чи не щохвилини поповнюється гривнями. Щоразу на крок ближче до мрії.

 

Надія ВИХРИСТЮК

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: