Маємо ще одного кандидата на посаду міського голови Тернополя

Опубліковано:
28 Вересня, 2015 о 20:23

Ще одним кандидатом на посаду міського голови Тернополя став Олег Вітвіцький. Довіру п.Олегу висловила Українська Галицька партія. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив сам кандидат:

 



“НІКОЛИ НЕ КАЖИ НІКОЛИ…

Ще, мабуть, днів десять тому я би сам у це не повірив…
Але факт залишається фактом: сьогодні, у Величне Свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, збори Тернопільської міської організації Української Галицької Партії висунули мене на посаду …… міського голови Тернополя… міського голови, Карл (як часто повторюють мої веселі ФБ-друзі).
В одному пості на ФБ важко помістити усе: причини, мотиви і можливі наслідки цього рішення то ж розділю ці речі на кілька повідомлень, але сьогодні хочу наголосити на таких пунктах:
1. Рішення йти на вибори я прийняв ОСОБИСТО і жодні вигадки про інші фактори щодо такого кроку не відповідають дійсності.
2. Я не перший день у місцевій політиці. Знаю слабкі і сильні сторони моїх потенційних опонентів і свої, також. Тому стримано дивлюсь на шанси перемогти у виборчих перегонах. А основним завданням, яке ставлю перед собою, вважаю донесення до тернополян достовірної інформації про те, що РЕАЛЬНО може зробити майбутній міський голова у майбутній короткотерміновій каденції.
3. Одним з головних чинників, який мотивував мене кандидувати на посаду міського голови стала наша команда, команда Української Галицької Партії Тернопільщини. Тут, за короткий термін, зібрались ЛЮДИ, які мені надзвичайно близькі. Маленька частина з них – на фото, про інших – згодом. Це для мене, справді, дуууже важливо!
P.S.-1 У тих френдів, кого дістала виборчо-політична стрічка новин – прошу пробачення до 25 жовтня ))) #таксістало ))) Я теж буду трішки зловживати цим на своїй сторінці…
P.S.-2 Головне гасло наступного місяця: “А мером має бути – Вітвіцький”
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: