М’ясо і ковбаса стають для тернополян делікатесом

Опубліковано:
20 Березня, 2016 о 19:23

Хоча попит нам м’ясні вироби під час посту зменшується, проте їх ціна зростає. Ближче до свят варто очікувати чергового підвищення цін на продукцію, – прогнозують експерти.

 



Продавець ковбасних виробів пані Ірина каже, що останнім часом покупців у м’ясних відділах значно поменшало.

 

«Під час Великого посту, зазвичай, менший попит на м’ясні продукти. Проте ціни не знижуються. До свят, скоріше за все, відбудеться незначне зростання цін. Тому що дорожчає все. Останнім часом також помічаємо таке, що покупців меншає. Це явище нас звісно не тішить. Напевно знижуються доходи в людей. Але ми не можемо зменшувати ціни. У такому випадку нам не було б вигідно тут стояти».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базарники зробили звалище сміття на берегах Серету в Тернополі (Фото)

 

Наразі ковбаса коштує від шістдесяти до ста двадцяти гривень за кілограм. Днями подешевшала молочна продукція та яйця. Проте ціни на овочі залишаються досить високими. Цибуля та морква вартує до п’ятнадцяти гривень за кілограм. Складна ситуація на ринках і з часником. Його ціна перевищує п’ятдесят гривень за кілограм. У торгових центрах продають переважно імпортний продукт, вартість якого ще вища.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Drone Force
22:11, 14 Січня, 2025

Філософ і випускник духовної семінарії розповів про навчання на оператора дрона

ТОП новини тернопільщини: