Ляшка і Льовочкіна оголосили в міжнародний розшук

Опубліковано:
17 Жовтня, 2014 о 20:18

Компетентні органи Азербайджану підготували і направили в Інтерпол подання на оголошення в міжнародний розшук українських політиків Ляшко і Льовочкіна, передає «РАПСІ» 

 



Раніше в ЗМІ повідомлялося, що в Азербайджані проводилися слідчі дії та перевірки за інформацією про декілька фактів розтління неповнолітніх громадян нібито скоєних Ляшко і Льовочкіним в Уджарському районі Азербайджану з березня 2009 по жовтень 2011 років. Дані дії потрапляють під дію статті 152 Кримінального кодексу Республіки Азербайджан.  

 

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про перевірки СКР повідомлень ЗМІ про спробу депутата Верховної ради України Олега Ляшко вивезти з півострова Крим двох дітей – учнів інтернату. «Проводиться дослідча перевірка за повідомленням засобів масової інформації про спробу вивозу дітей на «відпочинок» в Туреччину депутатом Верховної ради України Олегом Ляшко», – повідомив офіційний представник СКР Володимир Маркін. 

 
За його словами, на новиневій сторінці одного з Інтернет-порталів з ​​посиланням на помічника уповноваженого з прав дитини в РФ розміщено інформацію про те, що в липні 2012 року Ляшко намагався вивезти з території Криму на відпочинок до Туреччини двох вихованців ялтинського інтернату 12 і 14 років.

  

«Беручи до уваги, що зазначені підлітки, які могли постраждати від дій українського депутата, в даний час проживають на території Криму і є громадянами Росії, керівником слідчого управління СКР по республіці Крим організована дослідча перевірка», – сказав Маркін. В даний момент РАПСІ не володіє офіційними коментарями представників Інтерполу та Республіки Азербайджан

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: