Луценко представив нового прокурора Тернопільської області

Опубліковано:
16 Липня, 2016 о 22:26

У суботу, 16 липня, генеральний прокурор Юрій Луценко представив колективу Тернопільської обласної прокуратури нового начальника. Прокурором Тернопільської області став В’ячеслав Перч, який раніше обіймав посаду начальника в центральному апараті Генеральної прокуратури, займався розслідуваннями справ загиблих на Майдані, а також виступав свідком у “справі Луценка”. Новий обласний прокурор свого часу займався також справою про отруєння Віктора Ющенка.

 



В’ячеслав Перч є старшим радником юстиції. Народився в Чернівцях 1 березня 1962 року, закінчив вищу слідчу школу МВС СРСР. В органах прокуратури працює з 1992 року. Працював на посадах від старшого слідчого прокуратури міста до начальника управління Генеральної прокуратури України.

 

Юрій Луценко звільнив заступника прокурора Тернопільської області Івана Антюка, прокурора Тернополя Віталія Сідорова, а також прокурора Тернопільського району Володимира Соколишина і старшого прокурора прокуратури Тернополя Павла Хоменка з лав прокуратури і позбавив усіх регалій.

 

Обов’язки прокурора Тернопільської області виконував заступник прокурора області Олег Галицький, оскільки прокурор області Олександр Мартинюк був призначений заступником прокурора Хмельницької області.

 

Наприкінці лютого 2016 року детективи Антикорупційного бюро спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції провели спецоперацію, під час якої було проведено близько 40 обшуків в прокуратурі і поліції в Тернополі.

 

Обшуки проходили в рамках розслідування факту вимагання хабаря в розмірі понад 300 тис. грн у мешканки Тернополя за припинення порушеної проти неї кримінальної справи. На початку березня про підозру було повідомлено двом керівникам слідчих підрозділів Національної поліції в Тернопільській області, одному з керівників місцевих органів прокуратури та адвокату.

 

Як повідомлялося, в суботу генпрокурор представив також прокурорів Волинської та Івано-Франківської областей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: