Лікарня і ліцеї Чорткова отримали обладнання з Німеччини

Опубліковано:
8 Вересня, 2024 о 19:06

До Чорткова привезли допомогу від німецького міста-побратима Бад-Зоден-Зальмюнстер. Це медичне обладнання для Чортківської міської лікарні та кухонне обладнання для харчоблоків двох ліцеїв Чорткова: №5 та №7, – написали на сторінці Чортківської міської ради у мережі facebook.

“Кухні ліцеїв поповняться газовими плитами, пароконвектоматами, електричними мармітами, холодильниками, робочими поверхнями та мийками з нержавіючої сталі, холодильними столами, гастроємностями різних розмірів із кришками”, – йдеться у повідомленні.

Це обладнання передали у межах проєкту “Improving civil protection in municipal partnerships with Ukraine 2023”:



“У проєкті брали участь 60 муніципалітетів з України. Вони мали у розпорядженні бюджет у розмірі 133 тисячі євро. На ці кошти українські міста обирали із наданого німецьким урядом переліку те, що їм зараз найбільш необхідне. Представники Чорткова обрали пасажирський бус Ford, який привезли 4 вересня 2023 року, а також мобільний рентген-апарат та обладнання для харчоблоків навчальних закладів”, – написали на сторінці міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #ліцей, #чортків
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: