Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош підтримав Івана Ковалика

Опубліковано:
20 Жовтня, 2014 о 21:09

«Правий сектор» підтримав кандидатуру Івана Ковалика на парламентських виборах. За нього голосувати 26 жовтня закликає лідер партії Дмитро Ярош. Це, за його словами, мали би зробити всі патріотичні сили, щоб у Верховну Раду пройшов єдиний достойний кандидат по тернопільському округу.

 



ДМИТРО ЯРОШ, лідер політичної партії «Правий сектор»:

«Ми підтримали пана Ковалика в зв’язку з тим, що є у нас певні пріоритети і вони направлені явно не на вибори, а на війну. І друге, до нас звернувся Андрій Парубій з таким проханням, він наш побратим, він пройшов Майдан, і ми виступали завжди за об’єднання всіх сил, які вийшли з Майдану, так би мовити, і треба було показати приклад».

 

У Верховній Раді «Правий сектор» готовий співпрацювати з партією Арсенія Яценюка, яка представляє державну владу.

 

ДМИТРО ЯРОШ, лідер політичної партії «Правий сектор»:

«Державницькі, власне, сили. Ми готові працювати з будь-якою з цих сил для того, щоби втілювати в життя якісь державницькі позиції».

 

Разом з партіями-однодумцями «Правий сектор» у Парламенті насамперед візьметься за революційне реформування Збройних сил, СБУ, міліції та Служби зовнішньої розвідки. Також обіцяють створити систему національного народовладдя. Оскільки це допоможе втілити ідеали Майдану.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: