Як вже повідомлялось на сторінках порталу zboriv.net, під час сесії районної ради в конфлікт з журналістами вступив представник партії «Свобода», а простіше кажучи й вся фракція. Після висвітлення інциденту в працівників ЗМІ почались проблеми.

 



Далі Леся Голояд повідомляє, що історія має своє продовження:

“Вчора після обіду на наш офіс завітав працівник воєнкомату, нагадаю,  що за законом повістка має вручатись за місцем прописки , тож з якого дива виконавчий директор  нашого сайту Василь Николишин проживає на офісі ми так і не зрозуміли. До слова, син працівника раніше керував молодіжкою Об’єдання «Свобода» – збіг?-не думаю. При тому всім відомо, що Василь балотується першим номером до районної ради, на посаду міського голови, а також кандидатом в обласну раду.

  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зборівські свободівці гострять ікла на новостворений у районі УКРОП

 

Імовірно це мало слугувати для нас натяком мовчати, але я, як істинна дівчина –  натяків не сприймаю, тож вже сьогодні зранку на мій телефон з невідомого «777» надійшла чітка вимога – видалити вчорашню статтю.

 

Чого добивається «Свобода» ? Та й чи їх це рук справа – думати нам самим. Однак кількість збігів однозначно формує  думку – ми перейшли комусь дорогу.
Далі, на жаль, буде …

 

скрін

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: