Легкий та швидкий рецепт печива мазурка – смакота, що тане у роті
Шукаєте ідеальний рецепт десерту до чаю чи кави? Приготуйте ніжне та ароматне печиво “Мазурка” з різноманітними сухофруктами! Це проста у приготуванні випічка стане чудовим доповненням до вашого столу.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 1 склянка
- Борошно – 1 склянка
- Горіхи (будь-які на ваш смак) – 1 склянка
- Родзинки – 1 склянка
- Розпушувач – 1.5 ч.л.
Приготування:
Збийте яйця з цукром до пишної маси. Просійте борошно з розпушувачем і поступово додайте до яєчної суміші, обережно перемішуючи. Подрібніть горіхи та сухофрукти (не надто дрібно) і додайте їх до тіста, добре вимішайте. Ви можете експериментувати з улюбленими сухофруктами – курага, чорнослив, інжир чудово доповнять смак!
Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці приблизно 25 хвилин, до золотистого кольору.
Одразу після випікання вийміть печиво з форми та розріжте його на порційні шматочки. Коли воно охолоне, “Мазурка” стане більш крихкою, тому різати її буде складніше.
Смачного!
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба