Легкий та швидкий рецепт печива мазурка – смакота, що тане у роті

Шукаєте ідеальний рецепт десерту до чаю чи кави? Приготуйте ніжне та ароматне печиво “Мазурка” з різноманітними сухофруктами! Це проста у приготуванні випічка стане чудовим доповненням до вашого столу.

Ілюстративне фото з відкритих джерел.

Інгредієнти:

Приготування:

Збийте яйця з цукром до пишної маси. Просійте борошно з розпушувачем і поступово додайте до яєчної суміші, обережно перемішуючи. Подрібніть горіхи та сухофрукти (не надто дрібно) і додайте їх до тіста, добре вимішайте. Ви можете експериментувати з улюбленими сухофруктами – курага, чорнослив, інжир чудово доповнять смак!

Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці приблизно 25 хвилин, до золотистого кольору.

Одразу після випікання вийміть печиво з форми та розріжте його на порційні шматочки. Коли воно охолоне, “Мазурка” стане більш крихкою, тому різати її буде складніше.

Смачного!

Вибух смаку: незвичайні рецепти піц, що точно вразять вас.

Останні новини: