Легендарний тернопільський півзахисник змінив клубну прописку

Опубліковано:
18 Липня, 2024 о 12:43
Андрій Кондзьолка
Андрій Кондзьолка.

Один з найавторитетніших тернопільських футболістів XXI століття, багаторічний капітан ФК «Тернопіль» та «Медобори» (Зелене), чемпіон Канадської футбольної ліги в складі «Юкрейн Юнайтед», гравець ветеранської команди ФК «Плотича-Ветеран» та дитячий тренер ФСК «Чемпіон», 41-річний півзахисник Андрій Кондзьолка змінив клубну прописку. Відтепер він гравець СК «Поділля» з Васильківців.

У першій частині чемпіонату Тернопільської області 2024 року Андрій Кондзьолка захищав кольори команди вищої обласної ліги – «Медобори» із Зеленого, у складі якої провів п’ять офіційних матчів (у всіх виходив на футбольне поле з лавки запасних).



У другій частині сезону Андрій гратиме за колективи першої обласної ліги – «Поділля» з Васильківців, який нині є одним з лідерів своєї ліги (займає друге місце) та минулої неділі, 14 липня, пробився до чверьфіналу кубку Тернопільської області.

Дебютувати за «Поділля» Андрій Кондзьолка, за плечима якого 134 матчі на професійному рівні (п’ять забитих голів), матиме змогу вже найближчої неділі, 21 липня, у матчі 1/4 фіналу кубка проти «Вікнин» з Вікна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Перший онлайн
Теги: #Андрій Кондзьолка, #захисник, #нива, #футбол
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: