Легенда тернопільського футболу святкує ювілей

Опубліковано:
9 Червня, 2024 о 11:24
Ігор Петрович Яворський
Ігор Петрович Яворський, фото з відкритих джерел

9 червня святкує свій 65-й День народження легендарний тернопільський нападник, колишній головний тренер “Ниви” Тернопіль та низки аматорських команд Тернопільської області Ігор Петрович Яворський. Його багаторічна кар’єра вразила своєю різноманітністю та досягненнями.

Яскраві роки на футбольних полях

Ігор Яворський розпочав свою футбольну кар’єру у львівському “Соколі” в 1977 році. Згодом він грав за “Ниву” (Підгайці), “Колос” (Павлоград), “Ниву” (Тернопіль), “Металіст” (Харків), “Гурію” (Ланчхуті, Грузія), “Хемлон” (Гуменне, нині Словаччина), “Верес” (Рівне) та “Боліден” (Швеція). Його талант та майстерність дозволили йому захищати кольори провідних українських та зарубіжних клубів.



Ігор Яворський на тренерській лаві
Ігор Яворський на тренерській лаві, фото з відкритих джерел

Тренерська діяльність та громадська робота

Після завершення кар’єри гравця Ігор Яворський успішно перекваліфікувався на тренерську роботу. Він очолював тернопільську “Ниву”, працював головним тренером донецького “Металурга”, івано-франківського “Прикарпаття” та асистентом головного тренера львівських “Карпат” Івана Голаца. Яворський віддано служив українському футболу, передаючи свій багатий досвід молодим поколінням гравців.

Щиро вітаємо!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор яворський, #футболіст, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
21:19, 18 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: