Легковик та мікроавтобус зіштовхнулися на Тернопільщині: 2 людини загинуло, 8 травмовано

Опубліковано:
19 Червня, 2016 о 17:53

У Тернопільській області зіштовхнулися два автомобілі. Внаслідок 2 людини загинуло, ще 8 травмовано.

 



Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на поліцію Тернопільщини, ДТП сталася на дорозі Тернопіль – Бучач – Івано-Франківськ, поблизу села Тютьків. За попередніми даними, 63-річний житель Тернополя, водій Renault Kangoo, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі мікроавтобусу Mercedes.


Унаслідок аварії загинув водій легковика та одна з його пасажирок – пенсіонерка, 1931 року народження. Ще двоє пасажирів цього автомобіля з травмами госпіталізовано.

Медична допомога знадобилася і чотирьом пасажирам мікроавтобуса. У людей переломи, забої, травми голови і хребта. Всі вони госпіталізовані. Ще 2 учасники дорожньої пригоди, які на момент зіткнення перебували в машині, після огляду медиків повернулися додому.


Під час зіткнення Renault перекинувся і зачепив Volkswagen, який був припаркований неподалік. У цей момент у салоні авто нікого не було.

 

дтп тернопольщина

дтп тернопольщина

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: