Кримінальні розбірки в Бучацькому районі не вщухають

Опубліковано:
30 Листопада, 2015 о 17:43

У відділенні Національної поліції повідомляють, що розбірки між двома чоловіками з сусідніх сіл Бучацького району продовжуються. Попередні випадки теж ставали приводом для порушення кримінальних справ та судових позовів.

 



Незважаючи на такі “дрібниці”, як порушення кримінальної справи, молодики продовжують виясняти стосунки кулаками і від того починають страждати інші люди. Цього разу, як повідомили у Бучацькому відділенні поліції, дороги двох недругів перетнулися біля сільського магазину. Оскільки населені пункти, де мешкають опоненти, – поруч, то до торгового закладу що одному, що іншому – рукою подати.

 

Щойно молодики вздріли один одного, як «жага  помсти» заграла в жилах. Розбороняти їх взявся 27-річний житель Ріпинців. Чоловікові теж дісталося.

 

Як наслідок, «месник» з Цвітової зліг у лікарню із гематомами та забоями. Медики також констатували, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Проте крім фізичної шкоди чоловік має проблеми із Законом, адже товариш його недруга заявив у поліцію про отримання тілесних ушкоджень. Чоловіка направлено на судово-медичну експертизу.

 

Відповісти за порушення статті 125 ККУ доведеться й 32-річному жителеві села Ріпинці. Той, хто лежить в лікарні, теж не збирається «дарувати» опонентові синці на обличчі.

 

Розпочато досудове розслідування.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: