Кременець «прославився» в соцмережах туалетом-дуплетом на АЗС

Опубліковано:
3 Грудня, 2015 о 23:45

Інформація про два унітази в одній кабінці у вбиральні на АЗС WOG у Кременці з’явилася в інтернеті. Про «сімейний» туалет повідомив лікар Олег Гнатко, опублікувавши фотодоказ і коментар до нього: «Воістину «розруха в головах, а не в уборних». Це повідомлення спричинило активне обговорення користувачів соцмереж.

 



«Таким чином, люди, можливо, незнайомі між собою, за задумом власників заправки, мають справляти потребу дивлячись один на одного, – йшлося на сторінці спільноти Типовий Кременець. – В туалеті також розміщено два умивальника, дві ємності з рідиною для миття рук і одне дзеркало».

 

На ситуацію, яка викликала нерозуміння і кпини з боку користувачів соцмреж, оперативно відреагували на «прославленій» АЗС.

 

Ось що написала на сторінці спільноти Любов Інішева: «Шановні адміністратори ТК, читачі постів та просто клієнти заправки ВОГ в м. Кременець. У нас не завершені ремонтні роботи. Там буде 2 кабінки. Для вашої зручності прийнято рішення відкрити туалет для клієнтів не завершений. Для того, щоб ви не мерзли в біотуалеті на вулиці. Ми приносимо свої вибачення за незручності. Найближчим часом ремонт буде завершено. Гарного всім вечора!..

 

На рахунок реконструкції на АЗК ВОГ, при вході справа буде розміщено 4 столики, для того, щоб клієнти могли випити каву зручно та тепло. Ласкаво просимо всіх жителів та гостей м. Кременець поглянути на результат після завершення змін».

 

Водночас сайт «НовиниКременець» повідомив, що «питання вбиральні на АЗС WOG вирішили!»

 

«Анекдот» про туалет з двома унітазами в одній кабінці, на АЗС WOG в місті Кременець, дійшов і до адміністрації заправки і питання вирішили креативно!» – повідомляє місцевий новинний сайт, наводячи фото на підтвердження цього.

 

Було

 

Стало

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: