Житель Кременця насіяв конопель на 100 тисяч гривень. Факт незаконного вирощування наркотичних рослин задокументували поліцейські, – розповіли в управлінні Нацполіції Тернопільщини.

Коноплі чоловік вирощував на території власного господарства. Він не лише вирощував, а й переробляв наркотичні речовини. Правоохоронцям від сказав, що у таких масштабах вирощував коноплю лише для власного споживання. Проте поліція з’ясовує, чи причетний підозрюваний до продажу наркотовару.



«Співробітники сектору кримінальної поліції Кременецького райвідділу поліції отримали інформацію про те, що житель села Боложівка зберігає наркотичні речовини у великих розмірах. Під час обшуку, правоохоронці виявили високорослу коноплю та висушені й подрібнені рослини канабісу. Загалом 27 насаджень рослин зеленого кольору, 5 поліетиленових пакетів з подрібненою речовиною вагою 100 грамів та висушені рослини. Усі речові докази вилучено. На чорному ринку вартість такої кількості наркопродукції становить майже 100 тисяч гривень», – розповіли поліцейські.

Правоохоронці розпочали провадження за ч. 2 ст. 309 ККУ – незаконне вирощування та зберігання наркотичних та частини 1 статті 310 – незаконний посів конопель.

«Слідчо-оперативні заходи тривають. Поліцейські встановлюють, чи не займався фігурант збутом наркотиків, адже вирощував їх у великих обсягах та й насіння для посіву замовляв елітних сортів в інтернет-магазині. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу», – повідомили поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коноплі, #кременець, #поліція
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: