Корвет “Тернопіль” росіяни поріжуть на металобрухт?

Опубліковано:
21 Березня, 2015 о 19:23

Корвет “Луцьк”, який захопили торік у Севастополі, ріжуть на металобрухт. Про це повідомляють розвідники добровольчого батальйону УНСО, – йдеться на сайті boguslavnews.com.




Розвідувальний батальйон УНСО перебуває у складі Збройних сил України на передових позиціях у найгарячіших точках Донецької області. У батальйоні УНСО, крім статутних положень української армії, паралельно використовується століттями складена система військових звань традиційних для українського війська. Багато офіцерів батальйону брали участь у військових конфліктах з російською армією на території інших держав, зокрема в Абхазії, Чечні, Придністров’ї.

 

Оперативні дані про знищення росіянами українського військового корабля корвет “Луцьк” повідомили колишні матроси корабля, які залишились вірні українському народу.

 

Як стверджує поручник розвідувального батальйону УНСО Валерій Пальчик, у минулому році під час захоплення цього бойового корабля вірними українському народу залишилось трохи менше 30% екіпажу. Решта команди “Луцька” перейшла на службу в Чорноморський флот Російської Федерації.

 

Сьогодні зрадників розкидають по інших кораблях Російського флоту, а їх бойовий корабель вирішили порізати на металобрухт. Очевидних причин такого вчинку командування Чорноморського флоту Росії не повідомляє, однак, як стверджують військові, корвети “Луцьк” та “Тернопіль” не вписуються у військову стратегію Росії на Чорному морі.

 

Очевидно, що корвет “Тернопіль” у найближчому часі також буде розкомплектовано та порізано на метал.

 

Самі ж члени екіпажу, які раніше проходили службу на корветі “Луцьк”, стверджують, що потужностей двох українських корветів “Луцьк” та “Тернопіль” при підтримці фрегата “Гетьман Сагайдачний” вистачило б для знищення найпотужнішого ракетного крейсера “Москва” – флагмана Чорноморського Флоту Росії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корвет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: