Корону "Місіс Тернополя 2015" отримала Тетяна Онищук (Фото)

Опубліковано:
15 Вересня, 2015 о 09:44

13 красивих та успішних тернополянок уввечері, 13 вересня, боролись за титул першої “Місіс Тернополя 2015” від “RIA”. Свято відбулось у Concert Hall Podolyany.

 

 

Останні штрихи наведені, гості та журі зайняли свої місця і ведучий вечора Сергій Фаля розпочав шоу. Конкурс «Місіс Тернополя 2015» відкрили юні моделі з школи моделей Empire of Models.

 

 

 

 

 

Після малечі на подіум вийшли головні красуні вечора. Учасниці дефілювали у хутрі з салону шкіри та хутра “Зеус Орамаздес”, вишиванках з магазину українського одягу та аксесуарів «Галерея вишиванок» та у вечірніх сукнях. 

  

 

 

Головний титул “Місіс Тернополя 2015” журі конкурсу віддали Тетяні Онищук. А кума Тетяни – Наталія Агеєва – отримала титул “Першої віце Місіс Тернополя 2015”. Другою віце місіс стала Альона Франків. 

  

Для Тетяни Онищук це – другий конкурс краси. Вперше за титул красуні жінка боролась ще у школі. 

– Перші емоції – щастя і відчуття радості, – каже “Місіс Тернополя 2015” Тетяна Онищук. – Я надіялась на перемогу і дуже рада, що отримала корону. Дуже усім дякую! Дуже дякую своєму чоловікові та дітям за підтримку.

 

На конкурс Тетяна прийшла разом з Кумою – Наталією Агеєвою, яка отримала титул “Перша віце Місіс Тернополя 2015”. 

 

– Ми з кумою завжди разом. Переживаємо і горе, і радість, – каже Наталія Агеєва. -Прийшли разом на цей конкурс і її перемога рівноцінна моїй перемозі. Дуже приємно, що журі оцінили мій зовнішній вигляд та мої старання. Цей конкурс приніс лише позитивні емоції. Дякую організаторам за таке свято. Для жінок такі свята дуже потрібні тому, що ми реалізовуємо себе. Дуже дякую за підтримку чоловікові, дітям та матусі. 

 

Власниця титулу “Другої віце Місіс Тернополя 2015” – Альона Франків результатом конкурсу трішки засмутилась. 

 

– Дуже хотіла перемогти. Я думаю, що це стимул йти далі і бути першою, – каже Альона Франків. – Дуже вдячна коханому чоловікові за підтримку. Хоч він і далеко, але його підтримка неоціненна. Він був першим, хто сказав мені, що я буду найкращою. А сьогодні мене підтримати прийшла моя мама з донечкою, друзі, співробітники та тренери з спортклубу. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: