22 жовтня 2015 року  завітала «Королева спорту»,  так величають легку атлетику,  у  спортивну залу Тернопільської загальноосвітньої школи  І-ІІІступенів № 23. Тут відбувся фестиваль за програмою “Дитяча легка атлетика ІААФ».

 



Організаторами якого є: Федерація легкої атлетики Тернопільської області, Олімпійська академія України, Тернопільське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

 

 

Відкрив спортивне дійство президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Єднак Валерій Дмитрович. Він  побажав учасникам перемог та спортивних звершень. На святі також були присутні відомі спортсмени-легкоатлети Тернопільщини майстри спорту та кадидати у майстри спорту України, переможці та призери міжнародних і всеукраїнських змагань з лекгої атлетики, члени збірних команд України та області,  які виступали у ролі як запрошених гостей, так і суддів.

 

Веселу розминку перед спортивними випробуваннями  з  юними легкоатлетами провела Олена Шульгіна, майстер спорту України зі спортивної гімнастики.  

 

 Участь у змаганнях взяли діти віком 10-11 років, які проживають у мікрорайоні «Канада» та навчаються у ТЗОШ №23, ТЗОШ № 11 та Класичній гімназії. З кожної школи було представлено дві команди по  6 учасників.

 

Усі учасники проявили свої  фізичні здібності у цікавих легкоатлетичних естафетах: «Хрестик», «Драбинка», «Метання спису», «Багатоскоки» та «Формула 1»

 

Найактивнішими у змаганнях стали п’ятикласники:  Царик Віталій, Пастух Максим, Чайковський Дмитро, Пончик Олександра,  Федунів Віка, Горин Надя.

 

 Суддівська колегія нагородила  усіх учасників грамотами  управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, сертифікатами від Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, подарунками від постійного партнера ТМ «Ласунка» та солодощами від ТМ «ТерА».

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: