Кордон України перетнув 14-й російський "гуманітарний" конвой

Опубліковано:
16 Лютого, 2015 о 08:14

Кордон України перетнув 14-й так званий “гуманітарний” конвой з невідомим вмістом МНС Росії.

 



 

У російському відомстві нічого не повідомляють про перевірки вантажів з боку прикордонників України або співробітників Міжнародного комітету Червоного Хреста.

 

При цьому стверджується, що понад 170 автомобілів доставлять в Луганську і Донецьку області понад 1800 т вантажу: продукти харчування, медикаменти, предмети першої необхідності, підручники, методичні посібники та книги для студентів вузів, будматеріали та інші матеріальні засоби, необхідні для життєзабезпечення населення Луганської та Донецької областей.

 

Формування колони здійснювалося в Ростовській області, куди прибували вантажні автомобілі і зосереджувалися гуманітарні вантажі з центральних регіонів РФ. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #гуманітарний конвой, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: