У Тернопільській області перебував  Надзвичайний та Повноважний Посол Австралії в Україні Й. В. Даглас Роберт Траппетт. Мета візиту – загальне ознайомлення з регіоном, сприяння торговельно-економічному співробітництву країн. Проте нічого конкретнішого за цю інформацію тернопільські журналісти так і не почули. Після вітання посла та офіціозу їх просто «попросили» із зали. Що і викликало хвилю обурення медійників у соцмережах.

 



 

На це практично одразу зреагували у прес-службі облдержадміністраці. Зокрема, її керівник Олег Удич відповів: «Шановні колеги. Я прошу вибачення за непрофесійні дії по відношенню до журналістів. Захід, який ми анонсували ще в понеділок і який був погоджений ще раніше, зазнав змін. Ці зміни і стали причиною непорозміння. На майбутнє ми врахуємо такі форс-мажори та про умови роботи журналістів на кожному такому заходів інформуватимемо заздалегідь».

 

Не проігнорував ситуацію і голова облдержадміністрації Степан Барна.

 

«Прошу вибачення за поведінку підлеглих, я не був в курсі щодо таких дій. Проте, регламент перебування представників ЗМІ визначаємо не ми, а протокольна служба Посольств. Ще раз, прошу вибачення за недорозуміння…», – написав він у коментарях Фейсбуку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: