Конфлікт на Кременеччині закінчився трагічно: дружина вбила чоловіка

Опубліковано:
19 Серпня, 2024 о 19:11
Конфлікт на Кременеччині
Жінка вбила чоловіка. Фото ГУНП

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські затримали жительку Кременецького району.

Про смерть чоловіка внаслідок ножового поранення розповідають в поліції.



— Жінка спричинила поранення чоловікові від яких той помер. Фігурантці загрожує до восьми років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні.

Повідомлення про смерть пацієнта надійшло на лінію 102 від фельдшера бригади екстреної медичної допомоги. На тілі померлого були виявлені ножові поранення.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, з’ясувала, що напередодні у загиблого був конфлікт з дружиною. Родичі стверджують, що скандали в родині траплялися через запальний характер чоловіка. Він чинив домашнє насилля та підіймав руку на жінку.

Зі свідчень підозрюваної, того дня чоловік вкотре став чіплятися до неї. Жінка каже, що захищалася – вхопила зі столу кухонний ніж і нанесла ним декілька ударів. Одне поранення виявилося фатальним.

Поліцейські оголосили жительці Кременеччини підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #кримінал
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: