Комунальники "забили" на тернополян з вулиці Тарнавського

Опубліковано:
4 Січня, 2016 о 14:43

Знову тема сміття виходить в Тернополі на перший план. Спочатку біля центральної ялинки комунальні служби не дуже спішили з прибиранням, а тепер ще й в дворах будинків починається бардак зі сміттям.

 



Особливо тішаться з роботи прибиральників мешканці будинку №14 на вулиці Тарнавського. В період новорічних свят вони змушені долати перешкоди сміттєвих завалів біля свого будинку. Сміттєві баки повні і люди змушені складати побутові відходи просто на землю біля контейнерів. Зрештою, неприємно пояснювати і своїм гостям, що вони насправді живуть в “файному” місті, а не на сміттєзвалищі… 

 

Біда в тім, що голодні ворони і бродячі собаки розтягують це сміття по всій території двору в пошуках поживи. Та ще й вітер розносить вилизані поліетиленові пакети по дитячій площадці і успішно ліпить їх на вікна автомобілів. Там вони і примерзають.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: