Креатор-Буд” — сучасна будівельна компанія, заснована у Тернополі в 2006 році. Основними напрямками її діяльності є будівництво житлових, офісно-представницьких споруд та об’єктів промислового призначення. На підприємстві сьогодні працюють понад 500 висококваліфікованих фахівців. Високі європейські стандарти, яких у роботі дотримується “Креатор-Буд”, з року в рік підвищують рейтинг і довіру українців до компанії. Нині житло, збудоване колективом “Креатор-Буд” (а серед найупізнаваніших — житловий комплекс “Арго”, житловий комплекс “Садове місто”, будинок “Butterfly” та “Парковий комплекс” на проспекті Бандери) — це сучасні багатоповерхівки з високими енергозберігаючими характеристиками, індивідуальним опаленням, швидкісними, безпечними та комфортними ліфтами відомого американського виробника ОТІС, впорядкованою за європейськими стандартами прибудинковою територією — дитячими майданчиками та затишною зеленою зоною.

 



Компанія успішно розвивається і презентує свої об’єкти в усіх мікрорайонах Тернополя. Нині компанія працює над будівництвом житлово-офісного комплексу “Андріївський” на вул. Шептицького, житлового комплексу “Говард” на просп. Злуки, третьої черги будинку у “Парковому комплексі”, житлових будинків “Над ставом” на вул. Глибока Долина, а також на вул. Київській та Дружби. Триває будівництво другої черги будинку житлового комплексу на вулиці Стрийській у Львові, розпочато будівництво двох об’єктів у Києві, а в найближчому часі — житлового будинку у Варшаві.

 

У будівництві компанія “Креатор-Буд” використовує екологічно чисті і теплозберігаючі будівельні матеріали: стіни — з керамічної цегли (товщина 64 см), для утеплення будинків використовує мінераловатні плити (12 см),  а не пінополістирол, як у більшості будівельних підприємств, а також сертифікований віконний профіль. Це дозволяє економити у квартирах до 30-ти відсотків тепла.

У 2012 році за результатами найбільшого Всеукраїнського архітектурного конкурсу
ІНТЕР’YEAR, який щорічно проводиться Національною спілкою архітекторів України, переможцем у номінації “Багатоповерхові житлові будинки” став збудований компанією “Креатор-Буд” житловий комплекс “Арго”, що у Тернополі, на вулиці Протасевича. Він отримав звання “Кращий житловий будинок 2012-го року”. У тому ж році підприємство отримало золоту нагороду у Всеукраїнському конкурсі “Визнання року’2012”. “Креатор-Буд” — багаторазовий переможець регіональних рейтингів “Бренд року” та “Сумлінний платник податків”.

 

Нині компанія «Креатор-Буд» позиціонує себе як підприємство європейського  рівня. Участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях та співпраця з міжнародними партнерами формує європейське мислення та  європейські традиції у колективі. Гасло «Креатор-Буду» —  компанія з європейським обличчям!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: