Компанія Креатор-Буд стала генеральним спонсором Recovery Construction Forum Ukraine

Засновник компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда виступив головним спікером з промовою, що була присвячена державній політиці відбудови України.

Опубліковано:
19 Квітня, 2024 о 17:15
Компанія Креатор-Буд стала генеральним спонсором Recovery Construction Forum Ukraine
Фото зі сторінки Креатор-Буд в соціальній мережі.

Компанія Креатор-Буд стала генеральним спонсором Recovery Construction Forum Ukraine.  11 квітня 2024 року відбулася подія, що обʼєднала більше 2000 будівельників, архітекторів та різних представників міжнародних фінансових установок.

На фоні викликів, з якими стикається наша країна, на форумі обговорювалися важливі теми щодо її відновлення та відбудови. Засновник компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда виступив головним спікером з промовою, що була присвячена державній політиці відбудови України.



Також було проведено дискусійну панель «Державні програми підтримки та транспарентність відбудови України» задля ефективної координації зусиль щодо відновлення нашої країни.

Досвід «Креатор-Буд» став цікавим для багатьох учасників форуму. Але на цьому ми не зупиняємося.  Відбудова на Херсонщині та допомога нашим захисникам — це той важливий внесок, який ми робимо щодня на шляху до нашої перемоги, – повідомляють в компанії Креатор-Буд.

Дізнатися більше інформації про забудовника «Креатор-Буд» можна за допомогою бота-помічника у Телеграмі — @kreator_bud_bot

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Recovery Construction Forum Ukraine, #ігор гуда, #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: