Комбати на крові героїв пройшли до Верховної Ради, – кіборг Барс (ВІДЕО)

Опубліковано:
4 Січня, 2015 о 11:23

Український  герой заявив, що  не бачить ніяких  змін від приходу до влади комбатів. Вони на крові героїв пройшли до Верховної Ради України, вважає командир другої штурмової роти ДУК «Правий сектор» на прізвисько «Барс». Про це він розповів в інтерв’ю каналу «24».

 



За його  словами, зараз  легше воювати в донецькому аеропорту, ніж спостерігати за тими подіями, які відбуваються в Києві. «Змін я не бачу. Мені легше там, на передовій,  вдома, тут просто неможливо. Після того, що там, тут неможливо. Дізнавшись, скільки хлопців померли, і за що вони віддали життя, я не розумію це», – говорить «Барс».

 

«Я б ніколи не міг подумати, що наші комбати на крові хлопців пішли до Верховної Ради. Я не офіцер, я б ніколи не посмів такого зробити. А вони всі офіцери. Тільки я не знаю, які вони всі офіцери. Пішли, значить пішли, зазначив командир роти.

 

«Я більше вірю рядовим хлопцям, ніж нашим  комбатам,  я був уже впевнений в одному комбаті, в якому дуже-дуже розчарувався», говорить «Барс». «Всіх запрошую в Донецький аеропорт подивитися на так званий «режим тиші». Особливо починаючи з 6 вечора до 7 ранку, щоб переконатися, що це брехня», – сказав кіборг.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барс, #кіборг, #комбат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Рада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: