Комбат “Айдару” розповів, як Семенченко може уникнути мордобою

Опубліковано:
12 Листопада, 2014 о 21:59

Для того, щоб уникнути бійки в новій Раді, командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повинен вибачитися перед командиром батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком в прямому ефірі.

 



Про це комбат «Айдара» Сергій Мельничук заявив в інтерв’ю «Обозревателю«. «Після того, як« Обозреватель »опублікував, що перше, що я зроблю в Раді, так це наб’ю морду Семенченко, він мені дзвонив. Питав, мовляв, що це таке.

 

Я йому відповів, що він, щоб уникнути продовження, повинен переді мною вибачитися у прямому телеефірі, щоб надалі не кликав якихось самозванців замість мене », – сказав Мельничук. За словами майбутнього нардепа, Семенченко не вибачився, лише сказав йому, що це дитячий сад.

 

«Раз дитячий сад, то я від свого наміру не оступлюсь. Побачить, який це дитячий сад », – підкреслив комбат. Нагадаємо, 26 жовтня в Україні пройшли позачергові парламентські вибори.

 

Комбат «Айдара» Сергій Мельничук пройшов в Раду за списком Радикальної партії Ляшко. Комбат «Донбасу» Семен Семенченко пройшов в Раду за списком «Самопомочі».

 

Як заявив 26 жовтня «Обозревателю» Сергій Мельничук, перше, що він зробить в Раді, це наб’є морду Семенченко через те, що той напередодні виборів брав участь в одному з ток-шоу разом з військовим, якого називав комбатом «Айдара». Мельничука тоді в студії не було.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: