Бажаючих стати членами партизанського загону «Тіні» піддають ретельній перевірці на «благонадійність». Про це розповів командир «Тіней» Олександр Гладкий.

 



На питання, де гарантія, що кандидат в партизани не подвійний агент, Гладкий відповів:«Все починається зі збору розвідданих. Людина передає розвіддані нам, передає інформацію. Потім вона перевіряється. Якщо вона відповідає дійсності, то йому дається складніше завдання. Якщо людина виконує і це завдання, пов’язане з ліквідацією, або знищенням, і надає фотопідтвердження виконаної роботи, ми ще раз перевіряємо. Якщо все підтверджується, то починаємо вважати таку людину нашим. Як наслідок, трохи більше розкриваємо для такої людини картинку (подій)».

Однак, за словами командира партизанів, як правило, групи формуються автономно і працюють в автономному режимі.«Тобто працюють в режимі” вільного полювання”, самі вибирають слабкі місця у противника і б’ють по них. Якщо побачили можливість для себе безпечно відпрацювати і відійти, так і роблять. Ось це і є режим “вільного полювання”. І тільки людям, що досягли серйозного рівня, що показав серйозні можливості, що проявили вміння і навички, ставляться завдання працювати по (конкретним) цілям», – пояснив він.

Як підкреслив Гладкий, більшість його підлеглих раніше не мали відношення до військової справи: «Та практично все. 20% мало і має якісь навички (військової справи), певні знання і досвід. Решта – ні. Так, більшість пройшли строкову службу, але одиниці тих, для кого військова справа – це професія ».Раніше Олександр Гладкий заявляв, що у влади в країні знаходяться зрадники України, які «годують ворога шоколадками» і «зв’язують по руках і ногах тих, хто перший встав на захист України».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #партизани, #тіні
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: