Командир “кіборгів”: з Росії зайшло багато техніки, скоро буде прорив

Опубліковано:
9 Листопада, 2014 о 23:44

«Кіборги» готові стояти  до останнього та визнають,  противник  отримав серйозну  підмогу. Це вже не просто бандити різного гатунку. По українцям стали бити точніше і інтенсивніше. Це російські війська.

 



Командир “кіборгів” з донецького аеропорту Василь Головещенко заявив, що захисники об’єкта очікують прориву противника. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають  Патріоти   України.”Обстановка дуже важка, важкої техніки з Росії зайшло дуже багато. Скоро може початися прорив. Це особисто моя думка. Готуватися треба до гіршого”, – заявив він.

 

За словами командира захісників летовища, терористи регулярно зазнають втрат. “Аеропорт – пекло. Хто думає, що у нас перемир’я і ми не можемо відкривати у відповідь вогонь, це неправда. У відповідь вогонь ведеться завжди, і вони зазнають втрат. Тому що це прямий напад на іншу державу у відкриту”, – підкреслив Головещенко.

 

Характер та інтенсивність обстрілу з важкого озброєння вказує на професійний почерк. Це вже не погано навчені терористи та найманці-головорізи, котрі володіють вправно легкою стрілецькою зброєю. Це люди, які роками відшліфовували навички стрільби з гармат, “градів” та інших потужних систем озброєнь.

Зокрема позиції українських підрозділів під Маріуполем обстрілюють градів” з нечуваною раніше точністю та інтенсивністю, зазначив командир батальйону “Свята Марія”. Це однозначно вказує на прибуття російських військових, впевнений комбат. Таку зміну справ пов’язують з прибуттям чергового “гуманітарного конвою” від пана Путіна.

 

Раніше спостерігачі ОБСЄ повідомили, що зафіксували в районі Макіївки колону з 40 вантажівок і цистерн без розпізнавальних знаків, а також дев’ять танків в самому Донецьку.Як стало відомо, колона військової техніки, помічена спостерігачами ОБСЄ під Донецьком, нібито належить “ДНР”, а її рух пов’язаний з необхідністю ротації частин “ополчення”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: