Заміна батареї в ноутбуці – безумовно краще рішення, ніж купівля нового пристрою. Акумулятор зношується набагато швидше, ніж інші компоненти комп’ютера, тому зазвичай потрібно встановити тільки цей елемент, щоб відновити автономну роботу пристрою. Найбільш ходові моделі батарей марки Acer можна знайти за цим посиланням https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-noutbuka/brend-noutbuka/acer. Що ж стосується накопичувачів енергії для популярних лептопів HP, то їх вибрати краще тут https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-noutbuka/brend-noutbuka/hp. Але як дізнатися, коли слід прийняти таке рішення? Не хвилюйтеся, ваш ноутбук сам повідомить про це!

Ознаки зношеної батареї

  1. Коротший час автономної роботи.

Першою ознакою несправного акумулятора в ноутбуці є, звісно ж, істотне скорочення роботи в автономному режимі. Дуже легко помітити, що акумулятор потребує дедалі частішого заряджання, ніж раніше. У цьому разі не виключено, що незабаром не вийде навіть запустити обладнання без живлення змінного струму.



  1. Повідомлення системи «можливо батарея потребує заміни».

Що може бути більш показовим, ніж ноутбук, який сам пропонує подумати про заміну батареї? Такий сигнал не можна не помітити. Він набуває форми тривожного значка на панелі завдань із червоним хрестиком на символі батареї. Цей сигнал означає, що ноутбук у бездротовому режимі може почати відключатися без попередження. Іншими словами, настав час замінити акумулятор.

  1. Діагностика ємності акумулятора.

Коли у користувача є відчуття, що акумулятор не працює так ефективно, як раніше, а ноутбук ще не вказує на проблему, то можна перевірити стан АКБ самостійно. Достатньо скористатися одним із діагностичних інструментів системи, який повідомить вам приблизний стан батареї порівняно з її заводською ємністю. Отримані результати допоможуть дізнатися, на скільки відсотків знизилася продуктивність акумулятора ноутбука.

Як вибрати новий акумулятор для ноутбука?

Існує можливість вибрати компонент тієї самої марки, що й комп’ютер, або вибрати дешевшу альтернативу.

Обираючи нову батарею для своєї моделі ноутбука, необхідно насамперед враховувати її ємність і робочу напругу. Перший параметр визначає, як довго комп’ютер може працювати без підзарядки. Другий має бути максимально наближений до показників оригінальної батареї. Звісно, акумулятор також має підходити до ноутбука з точки зору форми та роз’ємів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ноутбук, #ремонт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: