Колектив ЗУНУ долучився до акції «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево»

Опубліковано:
6 Жовтня, 2024 о 14:10

Колектив Західноукраїнського національного університету долучився до акції «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево». Метою ініціативи є не тільки створення зеленого комфортного простору для мешканців міста, а й підтримка захисників України.

Про це повідомляють на сайті вишу.



Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України, зокрема, на закупівлю безпілотних літальних апаратів для військових, які захищають наші кордони.

Професорсько-викладацький колектив та студенти об’єдналися у прагненні підтримати ініціативу. Університетська родина ЗУНУ висадила дерева катальпи бігнонієвидної на дамбі тернопільського ставу.

Голова профспілкового комітету працівників ЗУНУ Руслан Бруханський, голова профспілкового комітету студентів ЗУНУ Антон Шевчук, голова університетської ради студентів ЗУНУ Михайло Прокопів, голова студентської ради студмістечка Віталіна Гуцуляк та студенти центру підготовки офіцерів запасу разом із директором Володимиром Гукалюком висадили іменне дерево Західноукраїнського національного університету.

У пам’ять про полеглого випускника ЗУНУ, патріота України Андрія Бердадіна, колективом факультету економіки та управління було висаджено іменне дерево героя-захисника нашої Батьківщини.

До присутніх звернувся міський голова Тернополя Сергій Надал, який подякував усім за підтримку Збройних Сил України.

Ми не забудемо тих, завдяки кому маємо змогу продовжувати навчатися, працювати, жити. Ці дерева будуть нагадуванням про вдячність українським воїнам, усім захисникам і захисницям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: ЗУНУ
Теги: #армія, #зсу, #ЗУНУ, #перемога, #посади іменне дерево, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: