Кобзон, Боярський і Безруков створюють загрозу національній безпеці

Опубліковано:
12 Серпня, 2015 о 18:21

Міністерство культури оприлюднило перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. Серед прізвищ є і  Жерар Депардьє. Як зазначили у Мінкульті, такий список їм надала Служба Безепеки України 7 серпня. Таким чином виконується Закон України “Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційноготелерадіопростору України”. До «чорного» списку увійшли 14 осіб російської естради та кінематографу: Володимир Кучеренко,  Єгор Холмогоров,  Михайло Хазін, Олег Газманов, Йосиф Кобзон, Валерія Перфілова, Йосиф Пригожин,  Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв,  Іван Охлобистін, Михайло Порєченков, Григорій Лепс і Жерар Депардьє “.

 



У міністерстві зазначають, що перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, складають на підставі звернень РНБО, СБУ, Нацтелерадіо. При цьому Держкіно відмовляє у видачі або припиняє дію вже виданого державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, якщо одним з учасників фільму є хтось із включених до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

 

У Росії список із 14-ти осіб назвали «демонстрацією дурості».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: