Книгу у вигляді старовинного фотоапарату презентували у тернопільській бібліотеці

Опубліковано:
6 Жовтня, 2016 о 09:43

Щороку бібліотеки нашого міста обирають  конкретний тематичний напрямок роботи і впродовж року напрацьовують у цій царині досвід. Так бібліотека для дітей №5 має статус музею національної іграшки, а №2 – музей «Літературне Тернопілля».  Бібліотека для дорослих №4 зарекомендувала себе як етно-центр, а в бібліотеці №2 відбуваються заходи із книжкової терапії для воїнів АТО і не тільки.

 



Родинним спілкуванням переймаються у бібліотеці №5 для дорослих. Частою гостею тут буває тернопільська журналістка і письменниця Валентина Семеняк. Приводом для знайомства  багато років тому стала її книга «Чи легко бути мамою?». У бібліотеці постійно діє її фото-мандрівна виставка художніх світлин. Окремі роботи авторка подарувала книгозбірні. Одна з них «Баба Онися» стала прообразом оповідання «Історія одного портрета» у книзі «Булочка для… Бога».

 

На основі творчості письменниці невтомні бібліотекарі створили оригінальну рукотворну книгу (арт-бук) у вигляді старовинного фотоапарату. На її презентацію були запрошені дев’ятикласники  тернопільської ЗОШ №21. Зустріч із Валентиною Семеняк відбулась у дружній невимушеній атмосфері. Авторка розповіла про мандрівні пригоди Індією, про написання першої частини роману «Об’явник». Привідкрила таємничу завісу сюжетної лінії у другій частині книги. Затамувавши подих, старшокласники слухали незвичні життєві історії із вуст письменниці, які згодом увійдуть до нової збірки оповідань. 

 

 

 

Дарина Колосок

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: