«Клініка Стахіва» – це команда професіоналів, які подбають про ваше фізичне здоров’я й естетику тіла

Опубліковано:
12 Вересня, 2024 о 15:13

Приватний медичний заклад «Клініка Стахіва» (повна назва – «Клініка ЛОР-ендоскопічної та пластичної хірургії Стахіва «До і після») з’явилася на медичній карті Тернополя сім років тому. На старті свого існування заклад позиціонував себе як такий, що спеціалізується на лікуванні дітей, зокрема, ЛОР-діагностиці та лікуванні, ЛОР-хірургії. Проте, в скорому часі до переліку послуг додалася дитяча та доросла хірургія, а також пластична хірургія.



Нелегкі часи гартують і розвивають. За час свого існування клініці довелося пережити нелегкі часи. Спочатку це були два роки пандемії ковіду, коли на хірургічну практику накладалися певні обмеження, тож багатьом потенційним пацієнтам, які не потребували невідкладної медичної допомоги, довелося навіть очікувати в черзі.

Тим не менше, попри труднощі, пов’язані із запровадженням в роки пандемії обмежувальних протиепідемічних заходів, «Клініка Стахіва» навіть у ті часи успішно розвивалася, постійно розширювала перелік медичних послуг, які на рівні європейських стандартів надавав пацієнтам персонал закладу.

Комфортні умови, відмінний сервіс і цілодобовий медичний супровід. У ті ж роки пандемії заклад суттєво розширив свої можливості задля якісного медичного обслуговування пацієнтів: з’явився новий операційний блок, оснащений сучасною високотехнологічною апаратурою, яка дозволяє суттєво покращити проведення ендоскопічних операцій, а також забезпечує малотравматичний перебіг і відмінний результат ЛОР-хірургічних та пластичних операцій і суттєво скорочує період реабілітації прооперованих пацієнтів.

Якщо людина спроможна замовляти приватні послуги, для неї, як правило, велике значення мають також умови, в яких здійснюється медичне обслуговування: оперативність запису, достатній час прийому, якісна діагностика та лікування, ввічливість і уважність персоналу, сучасне устаткування та комфортні умови перебування в стаціонарі. Саме задля цього в «Клініці Стахіва» від початку її діяльності пацієнтам і, за потреби, членам їхніх родин створені умови за найвищим рівнем комфорту. В сукупності з якістю надання медичних послуг це приваблює не лише українського, але й закордонного споживача.

Популярність клініки щороку зростала, а позитивні відгуки пацієнтів, які скористалися послугами закладу, швидко поширювалися і сприяли притоку нових пацієнтів як з усіх куточків України, так і з-за кордону.

Сьогодні українці та українки, які виїхали за кордон, давно переусвідомили, що в Україні дуже якісна медицина, особливо в приватному секторі, а в окремих напрямках розвинена навіть набагато краще, ніж в окремих європейських країнах. Тож дуже багато пацієнтів з числа наших співвітчизників повертаються в Україну задля обстеження та лікування на рівні європейських стандартів за вітчизняними цінами. Відтак «Клініка Стахіва» своєю популярністю вписала Тернопільщину на міжнародну карту як новий центр медичного туризму.

Приватний медичний заклад в умовах війни. Стрімкий злет популярності «Клініки Стахіва» не зупинила навіть повномасштабна військова агресія, що, безумовно, завдала серйозного удару по всій цивільній інфраструктурі, в тому числі медичній галузі нашої країни. Варто лише згадати, що за два роки повномасштабної війни  ворог пошкодив або повністю зруйнував понад 1800 медичних закладів, насамперед у східних і центральних областях, створивши тим самим додаткове навантаження на медичну систему України.

Соціальні потрясіння та складні проблеми одних ламають, інших – зміцнюють. Сьогодні «Клініка Стахіва», як і вся Україна, переживає непрості часи в умовах повномасштабної війни. Але є й хороша та цілком закономірна новина: завдяки цим важким випробуванням в країні народжується нова генерація лідерів, які не згорнули діяльність, не виїхали під тиском обставин за кордон, а й далі продовжують розвивати власну справу, рішуче діють у складних обставинах, реалізують нові проєкти і досягають успіху. Олега Володимировича Стахіва, засновника та керівника, провідного ЛОР-лікаря та пластичного хірурга «Клініки Стахіва» з повним правом потрібно віднести до когорти відповідальних лідерів.

Візьміть до уваги також той факт, що приватний медичний заклад Олега Стахіва щороку робить вагомий внесок у місцевий бюджет за рахунок сплати податків, а функціонування та розвиток «Клініки Стахіва» це стабільні робочі місця для персоналу, гідна заробітна плата, що дозволяє висококваліфікованим фахівцям реалізувати свій професійний і творчий потенціал за місцем проживання, не покидаючи своїх сімей у пошуках роботи за кордоном.   

Сім років функціонування клініки – це дещо менше, ніж третя частина успішної медичної практики Олега Володимировича (24 роки досвіду). Разом із тим, це найбільш продуктивні роки в плані набуття й розширення ним фахових знань і досвіду, що складають  професійне портфоліо нині добре знаного як в Україні, так і за кордоном лікаря.

Про таких, як Олег Стахів, кажуть – «лікар від Бога». Але не всі знають, що за цим визнанням стоять роки напруженої праці, опановані на найвищому рівні кілька лікарських спеціальностей, численні стажування за кордоном і в провідних медичних установах України, фундаментальні знання теорії та практики медицини, підтверджені дипломом кандидата медичних наук, участь у багатьох міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, а також неперервне професійне самовдосконалення на рівні найкращих світових практик сучасної доказової медицини. Як управлінець, Олег Володимирович успішно захистив дисертаційну роботу на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Менеджмент».

Два роки тому Олег Володимирович був номінований у рамках проєкту  TOP 100 UKRAINIAN DOCTORS у числі лікарів різних спеціальностей з усіх регіонів України. Додайте до цього визнання й інші відзнаки та нагороди від Тернопільської міської ради, відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» та Благословенну грамоту від Блаженнійшого Митрополита Київського та всієї України Епіфанія, номінації «Людина року» в рамках кількох регіональних програм – і у вас складеться повне уявлення про лікаря-професіонала та управлінця найвищого гатунку.

Успішна імплементація кращого світового досвіду, помноженого на власні здобутки та знахідки. Якщо взяти до уваги теорію 7-річних циклів розвитку життя людини, то останні сім років професійної діяльності Олега Стахіва – це час накопичення вагомого життєвого та професійного досвіду, побудови успішної кар’єри ЛОР-лікаря та пластичного хірурга, стрімкого розвитку організованого ним медичного закладу і, що найважливіше, створення команди висококваліфікованих лікарів-професіоналів різних спеціальностей та молодшого медичного персоналу, які забезпечують лікувальну практику на рівні світових стандартів.

Завершення 7-річного циклу – це також період переходу до наступного етапу розвитку як самого Олега Володимировича, так і очолюваного ним медичного закладу, створення нових пропозицій у наданні медичних послуг, розробки та втілення в життя сміливих та масштабних проєктів, які, в кінцевому підсумку, підуть лише на користь маленьким і дорослим пацієнтам «Клініки Стахіва», а також сприятимуть розвитку медичної галузі регіону на рівні найкращих передових практик європейських країн.

Сьогодні вже навіть важко виділити, яка саме сфера медичних послуг у «Клініці Стахіва» є провідною. Від початку заснування й понині неодмінно на найвищому рівні надається консультативна, терапевтична та хірургічна допомога дітям і дорослим пацієнтам із ЛОР-захворюваннями. Найперше – це ЛОР-консервативне лікування: ендоскопiчне обстеження ЛОР-органiв, проведення консервативного лiкування аденоїдних вегетацiй у дiтей, хронiчних тонзилiтiв у дорослих, фiзiотерапевтичних процедур при лікуванні ЛОР-органів тощо.

Також «Клініка Стахіва» одна з перших у місті почала й понині активно й успішно розвиває сучасну ЛОР-хірургію, зокрема, функцiональну ендоскопiчну риносинусохiрургiю, яка дозволяє щадно та малотравматично, мінімізуючи кровотечі, проводити хірургічне лікування проблемних зон носа та пазух. Високотехнологічне відеоендоскопічне обладнання та інша спецiалiзована апаратура (лазер, шейвер, коблатор тощо) дозволяють хірургу швидко виявити патологію і провести маніпуляцію в найдальших і важкодоступних ділянках носа і навколоносових пазух.

Пластична хірургія як мистецтво. Пластична, естетична та реконструктивна хірургія – це нинішній бренд і провідний напрямок діяльності «Клініки Стахіва». В одному із своїх попередніх інтерв’ю Олег Володимирович зазначив, що перш за все вважає себе ЛОР-лікарем, а пластика – це його хобі. Від себе додамо, що пластична хірургія – це не тільки високий професіоналізм, а також імпровізація і художній хист хірурга. Тож популярність Олега Володимировича в царині ринопластики (виправлення чи відновлення форми носа за допомогою хірургічної операції)  та риносептопластики (зміна форми і розмірів носа, а також виправлення дефектів носової перегородки) давно вже перетнула кордони України. Завдяки професійним досягненням у галузі ЛОР-хірургії та ринопластиці, сьогодні до знаного лікаря на консультацію та по допомогу звертаються пацієнти з усього світу. 

Ефективна соціальна комунікація. Здобутки в сфері ЛОР-хірургії та пластичній хірургії можна побачити на офіційних сторінках клініки в соціальних мережах – численні фотографії пацієнтів з України та багатьох європейських країн, які отримали не лише ніс ідеальної форми, про який раніше могли тільки мріяти, але й чи не вперше за все життя мали можливість вільно дихати на повні груди носом без будь-яких перешкод.

Варто додати, що число читачів дописів на сторінці «Клініки Стахіва» тільки в одній соціальній мережі Інстагрáм (Instagram) невпинно наближається до двохсот п’ятдесяти тисяч, тож можна уявити собі масштаби популярності цього медичного закладу та його провідних хірургів серед поціновувачів і потенційних клієнтів як в Україні, так і далеко за її межами.

Крім ринопластики, ЛОР-хірургічний напрямок доповнює отопластика – хірургічна корекція форми вух, що допомагає пацієнтам позбутися деформації та дефектів вушних раковин. Ніс та вуха правильної форми були й залишаються важливими елементами красивої зовнішності людини, тож пластичний хірург Олег Стахів уже не перший рік допомагає численним пацієнтам, як жінкам, так і чоловікам, привести свій зовнішній вигляд до бажаного ідеалу.

Тож  «Клініка Стахіва» за останні кілька років із медичної установи для лікування ЛОР-захворювань перетворилася також у сучасну клініку пластичної хірургії, в якій успішно виконують широкий спектр хірургічних втручань для забезпечення естетичного та фізіологічного здоров’я пацієнтів, зокрема, поліпшення рис обличчя, корекції фігури, вирішення проблем інтимного характеру тощо.

Краса врятує світ. Покращувати свою зовнішність за допомогою хірургічного втручання під час війни декому може здатися нерозважливим. Але є й інша точка зору, що належить, насамперед, пацієнткам: війна показала, що не варто відкладати своє життя на потім і якщо хочеш стати красивішою, чому б не почати змінюватися саме зараз? Клініці це дозволяє залишатися на плаву, платити податки та утримувати персонал з їхніми сім’ями.

Команда професіоналів. Крім Олега Володимировича, пластичною хірургією в клініці займається лікар вищої категорії Віктор Орестович Чепесюк. На його рахунку успішні операції  з підтяжки обличчя, підборіддя та шиї, пластики брів і повік, видалення комків Біша, пластики грудей (мамопластика), абдомінопластики (хірургічна корекція живота), естетичної корекції сідниць та ліпосакції, інтимної пластики.

Віктор Орестович також успішно практикує в загальній дитячій хірургії, забезпечує консервативне та хірургічне лікування пупкових гриж, гемангіом, захворювань статевих органів у хлопчиків (водянка яєчок, варикоцеле, фімоз) та інших захворювань хірургічного профілю.

Ідеальний наркоз – відмінна характеристика та ще один бренд «Клініки Стахіва», завдяки якому на регіональному рівні цей заклад уже став своєрідним «золотим стандартом» із надання дітям і дорослим безболісних та малотравматичних медичних послуг, які потребують хірургічного втручання. Тут першими в області почали використовувати якісний наркоз, а саме – інгаляційний севорановий комбінований, що не викликає будь-яких ускладнень. Навіть найменші дітки легко виходять із наркозу, не здогадуючись, що їх було прооперовано, і вже через дві години бігають коридорами клініки. Саме завдяки такому наркозу, без жодної психоемоційної травми, без стресу і болю, в клініці проводять оперативні втручання з видалення аденоїдів, мигдалин; і того ж дня пацієнти можуть спокійно їсти й пити, а також спілкуватися з персоналом та рідними.

Найменший пацієнт, якого оперували в клініці, – дитина віком півтора тижні з гемангіомою передпліч. 3авдяки севорановому інгаляційному наркозу та новітньому обладнанню, операція пройшла успішно, без будь-яких ускладнень чи помітних слідів хірургічного втручання.

Анестезіологічну службу «Клініки Стахіва» очолив Олексій Іванович Куйбіда, лікар вищої категорії за спеціальністю анестезіологія, в минулому завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії обласної лікарні, головний анестезіолог Тернопільської області.

Нині в складі анестезіологічної служби працюють чотири анестезіологи, сертифіковані для проведення дитячої та дорослої анестезії. Варто відзначити, що провідний анестезіолог закладу – Сергій Іванович Ткачук нещодавно працював у складі комісії МОЗУ, яка розробляла рекомендації щодо проведення дитячої анестезіології в стоматології.

Стараннями очільника клініки Олега Стахіва та Олексія Куйбіди, в закладі досягли повної злагодженостi роботи колективу в планi сучасного анестезiологiчноrо забезпечення: севорановий наркоз і газовий аналiзатор останнього покоління дозволяють здійснювати в режимі реального часу газометрію крові – контролювати piвень газiв у крові пацiєнта. Це, в свою чергу, є запорукою точного i прогнозованого ведення пацiєнта пiд час операцiї та виходу з наркозу.

Сьогодні понад дев’яносто відсотків оперативних втручань у «Клініці Стахіва» проводять під загальним наркозом, а дев’ять із десяти пацієнтів повертаються додому в день операції. Тож цей заклад цілком справедливо заслуговує на ще одну назву: «Клініка безболісної та щадної хірургії одного дня».

Про добрі справи не говорять, їх роблять – це один із життєвих принципів Олега Володимировича. Але добрі справи та благодійність засновника і керівника «Клініки Стахіва» все ж таки вартують того,  щоб про них написати бодай кілька рядків.

Від початку заснування, заклад активно підтримує соціально незахищені верстви населення, в тому числі на регулярній основі спільно з комунальним закладом міської ради «Центр реабілітації дітей з інвалідністю». Впродовж останніх років медичний центр виступив ініціатором, партнером і спонсором таких соціальних проєктів, як «Здорові носики», «Ми поруч» та низки  інших, забезпечуючи безкоштовний огляд та надання коштами клініки медичної, у тому числі хірургічної допомоги дітям-інвалідам, дітям з особливими потребами, дітям-сиротам і дітям із малозабезпечених сімей. Нині до цього списку надання безкоштовної допомоги додаються також діти військовослужбовців, які героїчно боронять нашу країну на лініях бойового зіткнення.

Після повномасштабного вторгнення ворога за кошти клініки придбано автомобіль й екіпіровку для солдат.

Патріот своєї держави, людина з великим і щирим серцем, Олег Володимирович постійно проявляє свою соціальну відповідальність, підтримуючи численні громадські організації та окремі сім’ї, які потребують фінансової чи медичної допомоги в скрутні часи. А допомога українським військовим сприяє неодмінному досягненню нашої спільної мети – Перемоги.

Фокус на якості та розвитку. Якщо спробувати одним словом передати філософію «Клініки Стахіва», то це буде ЯКІСТЬ. Від початку становлення клініка заявила та неухильно дотримується своїх пріоритетів безумовна якість і компетентність медичних послуг на рівні світових стандартів доказової медицини, комфортність сервісу та безпека пацієнтів.

Але час не стоїть на місці і, підсумовуючи семилітній цикл функціонування цього прогресивного медичного закладу, до незаперечних якісних показників варто додати ще одне слово-символ «Клініки Стахіва» – РОЗВИТОК.   

Спостерігаючи багато років поспіль за роботою Олега Стахіва та створеного й очолюваного ним медичного закладу, переконуєшся, Олег Володимирович – людина, націлена на успіх та постійний розвиток, а його нинішні досягнення – це своєрідний стартовий майданчик для подальшого руху вперед. Тож, не буде нічого дивного, якщо в скорому часі ми почуємо про вихід «Клініки Стахіва» на якісно новий рівень розвитку задля комфортного та доступного для всіх потребуючих медичного сервісу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #клініка стахіва, #олех стахів
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: