Кандидат від Ляшка Арсен Чудик пішов війною на бігборди

Опубліковано:
14 Жовтня, 2014 о 11:20

Мотивуючи свій вчинок, кандидат від Радикальної Партії Арсен Чудик каже, що вважає злочином  у час війни тратити великі гроші на політичну рекламу.

 



—     Коли йде війна вважаю безглуздям та марнотратством тратити шалені гроші на політичну рекламу, — каже Арсен Чудик. У той час, як прості українці віддають на армію чи не останні свої заощадження, претенденти у нардепи перетворюють вулиці на передвиборчий калейдоскоп. Тільки на Збаразькому перехресті щодня бачу понад 20 щитів з політичною рекламою. Я дослідив, що ціна такої реклами за місяць коливається від двох до трьох тисяч гривень. Ці гроші могли б піти на допомогу армії, бронежилети, захисні шоломи. Наприклад, за ціну одного такого бігборду можна забезпечити дощовиками цілу роту.

 

Чому  ж у часи війни знову обирають старий бігбордний метод, у Комітеті виборців пояснюють просто: «Це спосіб залишатися на виду у виборців і бути впізнаваним. Особливо, для партій, які змінюють назву, або є новим брендом», – прокоментувала аналітик Комітету виборців України Соломія Саврук.

 

Арсен Чудик каже, що свою боротьбу з рекламними площинами не припинятиме.

— У моєї ідеї є багато однодумців, – каже 34-річний радикал. Спілкувався з хлопцями, які воюють там на Сході. Відчуваю підтримку свого задуму у соціальних мережах. Коли починалася боротьба нашого лідера з гральними автоматами, то було багато скептиків. Та його вчинки продемонстрували дієвість Радикальної партії. Добро обов’язково переможе зло. Треба вірити і діяти радикально!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: