Каналізаційні решітки ховав в кущах біля обласної телерадіокомпанії

Опубліковано:
16 Квітня, 2016 о 09:23

44-річний житель села Мала Плавуча Козівського району крав металіві каналізаційні решітки, щоб здати їх на метлобрухт. Родом чоловік із Миколаївщини, та вже сім років живе на Тернопільщині. Раніше вже мав проблеми із Законом.

 



Мотиви крадіжки – назбирати гроші на поїздку до Херсону. Каже, необхідно було 200 гривень, щоб купити квиток. Там чоловік збирався знайти роботу. Обрав найпростіший спосіб – у місті позабирав зі стоків каналізації решітки та вирішив здати їх на металобрухт. Робив це о третій ранку, сподіваючись, що ніхто у цей час його не побачить. Проте не так сталося. У поліцію зателефонував тернополянин і повідомив, що по території обласної телерадіокомпанії ходить невідомий та щось ховає у кущах.  На місце виїхали правоохоронці і застали там чоловіка. А в кущах – решітки, які він вкрав. У крадіжці злодій зізнався.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: