Кадрові зміни в силових відомствах

Опубліковано:
22 Жовтня, 2014 о 18:19

Президент Петро Порошенко оприлюднив повідомлення на офіційному сайті про те, що він особисто доручає звільнити заступників Генерального прокурора України Яреми та Міністра внутрішніх справ Авакова.

 



Рішення глави Держави було озвучене на нараді з теперішніми керівниками силових відомств. Крім того, Петро Порошенко вніс пропозицію провести кадрові зміни стосовно посадовців СБУ та інших відомств. На вирішення цього питання відведено два дні, після чого керівники відомств повинні прозвітувати про свою проведену роботу. За словами Президента, більшість кадрів не мають ніякого  морального права і дальше займати свої посади і представляти українську владу.

 

Президент наголосив, що очищення влади дасть додатковий поштовх для демонстрації готовності України до нового життя за принципами демократії і сповідування справжніх європейських цінностей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: