Іван Чайківський: Тільки справжні підприємці зможуть це зробити

Опубліковано:
18 Червня, 2016 о 22:23

Здійснюючи свій черговий соціальний проект, компанія «Агропродсервіс» капітально відремонтувала боксову палату та санітарно-гігієнічний блок інфекційно-діагностичного відділення обласної дитячої лікарні.

 



«Ми завжди були соціально-орієнтованою компанією і це — наш скромний внесок у здоровя наших дітей, нашого майбутнього», – сказав під час урочистого відкриття відремонтованих кімнат генеральний директор «Агропродсервісу» Іван Чайківський.

 

За словами Івана Адамовича, співпраця з лікарнею продовжиться і вже незабаром буде відремонтовано ще один – суміжний – блок.

 

«Також я би хотів звернутися до нашого тернопільського бізнесу, і хотів би закликати зробити тут небагато – по одній кімнатці. Адже все це ми робимо для власних дітей»,– говорить Іван Чайківський.

 

«На даний момент у відділенні є 21 бокс. З яких один вже відремонтований – ми вдячні за це компанії «Агропродсервіс». А ще потрібно відремонтувати 20 боксів. Нам потрібно оновити санкімнати, потрібні бойлери, плитка, ліжка, маленькі дитячі ліжка, а також двері та вікна», – каже завідуюча інфекційним відділенням обласної дитячої лікарні Оксана Чубата.

 

Начальник управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук подякував Івану Чайківському за вклад в охорону здоров’я регіону і також закликав меценатів долучатися до подібних ініціатив.

 

дит.лік_1  дит.лік_2

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: