Іван Бабійчук сам наполягав на створення комісії із розслідування ситуації, що склалася (Документ)

Опубліковано:
23 Червня, 2015 о 20:59

Тернопільські електронні видання поспішили  опублікувати інформацію про створення комісії із розслідування ситуації, що склалася навколо Івана Бабійчука.

 



Але головне сказати вони «забули». Як з’ясували наші журналісти, комісія створена за наполяганням самого Івана Бабійчука! Більше того, нам вдалося отримати фото того самого першоджерела!

 

Хоча дивно, чому на сайті тернопільської ОДА про таку нібито»дрібничку» не згадано жодного слова! Дивно, ще й з огляду на те, що ця справа набула неаби-якого суспільного резонансу.

 

Надаємо документ-доказ нижче.

 

1506231

 

Наполеглевість наших журналіств та відкритість працівників Тернопільської ОДА дали свій результат. На усний запит чиновники надали копію розпорядження Степана Барни, яке дає можливість нашим читачам переконатись у тому, що документ виданий дійсно на прохання самого І.Бабійчука. (див.скан)

 

1506233

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: