ІТ-шники з Тернополя співпрацюватимуть з головними аграріями країни, – нардеп Заставний

Опубліковано:
9 Серпня, 2016 о 09:43

Тернопіль здавна називають аграрною областю України. Останнім часом це доводять і розробки місцевих IT-компаній. Поширювати проекти місцевих програмістів на всеукраїнський, а то й на міжнародний рівень допомагає народний депутат з нашого краю Роман Заставний. Так нещодавно обранець зізнався, що домовився про співпрацю тернопільської IT-компанії з Національною академією аграрних наук. Для цього депутат заручився підтримкою президента Академії агронаук Ярослава Гадзало. Під час зустрічі вони обговорили проблеми в роботі державних агропідприємств і зупинилися на сучасних IT-розробках тернопільських фахівців в аграрній сфері.

 



В результаті Роман Заставний та Ярослав Гадзало чітко окреслили напрямки співпраці тернопільських ІТ-компаній з Академією аграрних наук та домовилися про розвиток майбутньої співпраці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: