Історики розповіли про кулінарні вподобання Тараса Шевченка
Український кризовий медіа-центр спільно з Національним музеєм Тараса Шевченка підготував інфографіку, яка розповідає про кулінарні смаки Кобзаря. За словами істориків, Шевченко дуже любив смачно поїсти та був гурманом.
Серед улюблених страв самого відомого українського поета були борщ, заправлений пшоном, гречані вареники, пельмені, ковбаса й шинка, кава й чай з ромом, алкоголь (шампанське, херес, мадера, горілка).
Останні новини:
- Засуджені за держзраду брати з Тернопільщини хочуть виїхати до росії
- Обіцяв втечу за кордон за 14 тисяч доларів: на Тернопільщині завершили розслідування шахрайства
- Пенсіонер із Тернополя втратив понад мільйон гривень через фейкову інвестиційну платформу
- До 100-річчя Петра Медведика: людина, яка зберігала пам’ять Тернопільщини