Історики розповіли про кулінарні вподобання Тараса Шевченка
Український кризовий медіа-центр спільно з Національним музеєм Тараса Шевченка підготував інфографіку, яка розповідає про кулінарні смаки Кобзаря. За словами істориків, Шевченко дуже любив смачно поїсти та був гурманом.
Серед улюблених страв самого відомого українського поета були борщ, заправлений пшоном, гречані вареники, пельмені, ковбаса й шинка, кава й чай з ромом, алкоголь (шампанське, херес, мадера, горілка).
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба