Історія успіху Галини Петрик з Кременеччини: від безробітної – до роботодавця

Опубліковано:
5 Вересня, 2015 о 13:09

Кременчанка Галина Володимирівна Петрик звернулася за допомогою у пошуку роботи до Кременецького районного центру зайнятості ще у 2013 році. Її зацікавила можливість започаткувати власний бізнес. А з бізнес-ідеєю пані Галина визначилась уже давно, адже, маючи власний автомобіль, неодноразово стикалася із проблемами його обслуговування.

За спрямуванням центру зайнятості Галина пройшла підготовку з основ підприємницької діяльності, захистила бізнес-план, отримала одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності та відкрила власну майстерню з технічного обслуговування автомобілів і шиномонтажу.



 

 

Нині Галина Володимирівна має постійних клієнтів, забезпечила працею двох кременчан. У планах – взяти на роботу ще фахівця, який буде займатися технічним обслуговуванням автомобілів, що дозволить розширити перелік послуг, а відтак, й коло клієнтів.

 

– Завдячую спеціалістам центру зайнятості, які вчасно дали пораду та підтримку. А тим, хто планує займатися підприємництвом раджу спочатку визначити стратегію, тобто вивчити ринок споживачів та конкурентів, поставити цілі і завдання, – радить Галина Володимирівна. – Важливо також знати закони, що стосуються провадження бізнесу та податків. Слід бути відданим своїй справі, наполегливим, винахідливим та рішучим, а ще – виконувати свою роботу якісно за будь яких обставин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: