У Тернополі іноземка з немовлям опинилась на вулиці. Нібито її власники квартири вигнали на вулицю. Жінці немає де жити. У соцмережах координатор по зв’язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Тернопільській області Володимир Шевченко звернувся до тернополян з проханням допомогти іноземці. 

 



Справою зацікавилися правоохоронці. Вони опитали орендодавців. Ті розповіли, що  іноземка не вперше винаймає квартиру подобово. Проте, коли наставав час оплачувати, повідомляла, що немає грошей.  Одна з власниць житла, в якому 3 дні проживала іноземка, розповіла, що винаймачка погодилася платити по 350 гривень за добу. Врешті, сказала, що оплатити не зможе. Господиня, в свою чергу, попросила звільнити житло. Проте, є у цій справі ще один нюанс. Іноземка заявила, що власниця квартири забрала її паспорт, як ґарантію про повернення боргу. Жінка слова орендарки заперечує. Правоохоронці перевіряють слова обох жінок.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні зупинили водія у стані наркотичного сп’яніння

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: