Хто вбив тернопільську сім’ю у В’єтнамі?

Опубліковано:
15 Червня, 2016 о 23:23

Їх тіла з ознаками насильницької смерті, зокрема, численними різаними ранами, поліція знайшла у триповерховому будинку, який подружжя орендувало.

 



Днями українське суспільство шокувала моторошна звістка: у туристичній провінції Нячанг, що у В’єтнамі, вбито двох громадян України. Згодом з’ясувалося, що вони обоє з Тернополя – це 35-річна Зоряна Жукова та її чоловік – 43-річний Едуард Пащенко. Їх тіла з ознаками насильницької смерті, зокрема, численними різаними ранами, поліція знайшла у триповерховому будинку, який подружжя орендувало.

 

У В’єтнамі ця українська сім’я жила й працювали більше року – Зоряна була стилістом-візажистом,  а Едуард займався організацією весіль. Про те, що вони зникли, на сполох забили сусіди. Вони й викликали поліцію. Припускають, що тернополян, у яких була власна невеличка справа, могли вбити конкуренти, недоброзичливці або грабіжники.

 

Рідні та друзі Зоряни й Едуарда досі шоковані. Розповідають, що загиблі були дуже добрими, щирими та світлими людьми, ніколи ні з ким не конфліктували, любили подорожувати, об’їздили мало не півсвіту. Обоє займалися улюбленою справою, просто жили і насолоджувалися життям. Зоряна була дуже творчою особистістю, в Тернополі працювала в одному із перукарських салонів. Згодом відкрила власну справу. Едуард був за фахом юристом, але часто допомагав дружині на різних заходах і святах, фотографуючи створені нею образи, а згодом і сам так втягнувся у цей процес, що почав займатися організацією весіль.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У В’єтнамі жорстоко вбили відому тернополянку

 

Їхнє життя кардинально змінила поїздка до Індії у 2010 році. “У цю країну приїжджають, щоб знайти у всьому гармонію”, – захоплено казала Зоряна, і, залишивши всі справи у Тернополі, переїхала з чоловіком до раю на березі Індійського океану – на Гоа. Тоді Зоряна розповідала друзям: “Я щаслива, що маю змогу проявити повністю свій талант. У Тернополі в людей інший менталітет, вони більш стримані, а тут дуже популярні афроплетіння, креативні стрижки та фарбування…” Відтоді восени, взимку та навесні Зоряна та Едуард працювали в Індії, а у вільний час подорожували. За останні роки відкрили для себе Таїланд, Малайзію, Сінгапур, Камбоджу, до Тернополя навідувалися тільки влітку. За роки перебування в Індії Зоряна й Едуард здобули собі ім’я, уже мали своїх клієнтів, їх знали і впізнавали. А торік, шукаючи нових вражень, переїхали до В’єтнаму, у курортне місто Нячанг. Там орендували триповерховий будинок і займалися улюбленою справою. Зоряна в орендованому приміщенні відкрила салон краси, Едуард здебільшого займався організацією весіль. Працювали, не покладаючи рук, а як тільки-но освоїлися і прийшли успіхи, сталася трагедія. За попередньою інформацією, з будинку нічого не зникло, але все було перекинуто – ймовірно, убивці щось шукали…

 

Хто забрав життя у тернополян і що стало причиною вбивства, – з’ясує хіба слідство. А наразі рідні докладають зусиль, щоб доправити тіла Зоряни та Едуарда додому…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: