Хто бреше: Барна чи Кайда?

Опубліковано:
11 Жовтня, 2014 о 22:36

Зовсім недавно представник Блоку Петра Порошенка у Тернополі Степан Барна заявив, що політсила не погоджувала кандидатів з іншими партіями та немає спільноі кандидатури. А в ніч на суботу Олексій Кайда заліпив весь Тернопіль бордами, на яких присвоів собі титул “єдиного погодженого”.

Степан Барна мовчить як партизан, а у приватних розмовах каже, що ні слухом, ні духом нічого не відає про погодженість Кайди, але про всяк випадок запросив інструкціі з Києва. Між тим Кайда вочевидь таки злякався. Адже цей депутат реальео нічого не зробив. Тож може розмахувати лиш “погодженістю”.



Нас знову хочуть грубо обдурити. Схоже Майдан нічого не навчив місцевих “авторитетів”. Брехня звичний інструмент. То хто з вас брехун пане Степане та пане Олексію? Чи може обидва? І для чого нам такі, хто без інструкціі з Києва навіть мукнути не може? 


Гнат Тарківський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: