Гримайлівська громада зустріла Героя Андрія Сагайдака

Опубліковано:
23 Червня, 2024 о 08:11
Андрій Сагайдак
Андрій Сагайдак, фото зі сторінки Гримайлівської громади у Фейсбук

Війна в Україні продовжує забирати життя захисників, залишаючи невтішний слід у серцях рідних та громад. Трагічна звістка про загибель Андрія Сагайдака сколихнула Гримайлівську громаду, нагадуючи про високу ціну боротьби за свободу. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

Герой з позивним “Механік”

Андрій Сагайдак, боєць артвзводу 2-го стрілецького батальйону ДУК ПС, загинув 20 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі Очеретного Донецької області. Народжений 12 грудня 1989 року, 35-річний воїн був призваний по мобілізації і віддано служив Україні.



Громада в скорботі

Гримайлівська громада зустріла тіло Героя 22 червня 2024 року. Жителі опустились на коліна, щоб віддати шану загиблому захиснику.

Бойові побратими, які супроводжували тіло Андрія, згадували його як доброго товариша, готового завжди прийти на допомогу.

Остання дорога додому

Церемонія прощання та поховання Андрія Сагайдака відбудеться 23 червня о 15:00 в його рідній домівці. Громада закликає всіх жителів гідно провести Воїна в останню путь, вшановуючи його пам’ять та жертву заради України.

Раніше ми писали: Меморіальна дошка – режисеру-педагогу «Театральної академії».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Сагайдак, #гримайлів, #загинув воїн, #на щиті
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: