Гавайський салат з куркою та ананасом, який стане вашою улюбленою стравою цього літа

Влітку нам хочеться смакувати соковитою та легкою їжею. Цей гавайський салат – саме те що потрібно. Він поєднує знайомі інгредієнти з несподіваним, але дуже смачним тропічним акцентом ананаса. Він ідеально підійде для легкої вечері або святкового столу.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Інгредієнти:

Приготування:

Куряче філе відваріть у підсоленій воді до готовності (приблизно 15-20 хвилин). Дайте охолонути, потім наріжте невеликими кубиками.

Зваріть круті яйця. Наріжте їх невеликими кубиками.

Наріжте консервований ананас невеликими шматочками. Натріть  твердий сир на крупній тертці.

У великій мисці перемішайте нарізану курку, яйця, шматочки ананаса та натертий сир.

Додайте майонез, сіль та чорний перець за смаком. Акуратно перемішайте. Прикрасьте свіжою зеленю.

Ваш салат готовий до подачі – смачного!

Останні новини: