Гавайський салат з куркою та ананасом, який стане вашою улюбленою стравою цього літа
Влітку нам хочеться смакувати соковитою та легкою їжею. Цей гавайський салат – саме те що потрібно. Він поєднує знайомі інгредієнти з несподіваним, але дуже смачним тропічним акцентом ананаса. Він ідеально підійде для легкої вечері або святкового столу.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 200-250 г (одна грудка)
- Консервований ананас – 1 банка (кільця або шматочки, 300-400 г)
- Сир твердий – 100-150 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Майонез (або сметана і трохи гірчиці) – 2-3 ст. л.
- Свіжа зелень
- Сіль, чорний перець – за смаком
Приготування:
Куряче філе відваріть у підсоленій воді до готовності (приблизно 15-20 хвилин). Дайте охолонути, потім наріжте невеликими кубиками.
Зваріть круті яйця. Наріжте їх невеликими кубиками.
Наріжте консервований ананас невеликими шматочками. Натріть твердий сир на крупній тертці.
У великій мисці перемішайте нарізану курку, яйця, шматочки ананаса та натертий сир.
Додайте майонез, сіль та чорний перець за смаком. Акуратно перемішайте. Прикрасьте свіжою зеленю.
Ваш салат готовий до подачі – смачного!
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба