Гарбузовий чізкейк, який тане у роті

Гарбузовий чізкейк – класичний осінній десерт. Його ніжна текстура, яскравий колір та неповторний смак змусять закохатися кожного.

Гарбузовий чізкейк. Фото з мережі.

Інгредієнти:

Приготування:

Готуємо основу: Печиво подрібнюємо в крихту. Розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з крихтою. Викладаємо суміш на дно форми для випікання і добре утрамбовуємо. Ставимо форму в холодильник на 30 хвилин.

Готуємо начинку: Гарбуз очищаємо, нарізаємо кубиками і запікаємо в духовці до м’якості. Перебиваємо блендером до однорідної маси.

У мисці змішуємо домашній сир, цукор, яйця, сметану, крохмаль, ванільний цукор, корицю і мускатний горіх до однорідної маси. Додаємо гарбузове пюре і знову добре перемішуємо. Виливаємо начинку на основу.

Розігріваємо духовку до 160°C. Ставимо форму з чізкейком у духовку на водяну баню. Форму з чізкейком ставимо в більшу форму, на дно якої наливаємо гарячу воду.

Випікаємо протягом 60-70 хвилин або до готовності — середина чізкейка повинна трохи тремтіти. Вимикаємо духовку і залишаємо наш чізкейк у ній ще на 1 годину. Дістаємо з духовки і повністю охолоджуємо в холодильнику протягом 4-5 годин.

Ваш гарбузовий чізкейк готовий — смачного!

Останні новини: