Хамство та істерика, – як у Тернополі жінка ображала водія тролейбуса

Опубліковано:
22 Червня, 2016 о 18:53

Події сталися нещодавно на зупинці громадського транспорту на вулиці Мазепи, – повідомляє Тернопіль Наживо.

 



– За свідченнями пасажирів, жінка стояла біля вхідний дверей, обхопивши трубу рукою, тим самим порушила правила перевезення пасажирів у громадському транспорті, адже пасажир повинен триматися за трубу кістю руки, – пояснив перший заступник директора КП «Тернопільелектротранс» Володимир Зелінський.

 

Коли двері відкрилися, жінці защемило руку. Водій, почувши крик, одразу закрив двері і пасажир змогла вивільнити руку. Після того, як тролейбус від’їхав від зупинки, жінка почала стукати по дверях салону водія та його ображати. Згодом така ж поведінка була по відношенню до ревізора безпеки руху тролейбусного депо та  медичний персоналу швидкої допомоги, яка оперативно виїхала на місце інциденту.

 

Жінку з тролейбуса швидкою доставили у травмпункт Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги, де лікарі зафіксувала легкі тілесні ушкодження верхніх тканин правого плеча.

 

Тролейбус (ЛАЗ) сертифікований, змін у контракцію не вносилося, тому, в даному випадку, ще раз підкреслив Володимир Зелінський, мало місце порушення правил перевезення пасажирів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: