Громадські активісти виявила цілий тираж "чорнухи". Хто замовник?

Опубліковано:
5 Травня, 2015 о 20:19

Нещодавно у скриньки тернополян надійшла газета з назвою “Тернопільська правда”, яка поливала брудом новопризначеного губернатора Степана Барну та його найближче оточення.




Очільник ОДА звернувся зі скаргою до міліції, відтак було з’ясовано, що видання зареєстроване у Києві на початку квітня цього року. Засновник – теж київське громадське об’єднання, зареєстроване 31 грудня 2014 року трьома кіровоградськими нікому не відомими студентками. Стало зрозуміло, що дівчата – лише підставні особи, а громадське об’єднання і газета створені спеціально для місцевих виборів у Тернополі.

І ось до активістів тернопільської “Самопомочі” надійшла інформація, що до Тернополя прибув черговий наклад “чорнушної” газетки. Напередодні одна з київських рекламних агенцій зверталася до місцевих організацій, що здійснюють кур’єрську доставку, з проханням поширити новий тираж “Тернопільської правди”. На щастя, у Тернополі люди порядні, тому зв’язуватися із “брудним” замовленням відмовилися.

Але одна із організацій все ж спокусилася на гроші за доставку “псевдоправди”. Активісти “Самопомочі” виявили увесь тираж другого випуску газети в офісі фірми “Маркетингові технології”, що належить депутату обласної ради від партії “Свобода” Михайлу Тимошику. Як повідомив “Номер один” голова міської організації “Самопомочі” Андрій Грицишин, у вихідних даних газети були відсутні потрібні дані про відповідальних осіб, неправильно вказаний тираж тощо. Активістам довелося викликати міліцію. 

За словами Андрія Грицишина, цього разу газета “присвячена” народному депутату від мажоритарного округу м. Тернополя Тарасу Пастуху. Сам пан Тимошик, кажуть активісти, коментувати ситуацію відмовився.
Сподіваємось, що за гарячими слідами нашим правоохоронцям нарешті вдасться вийти на організатора і замовника цієї брудної акції під назвою “Тернопільська правда”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: